U trendu

Prvi sajam voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva 30. januara

BEOGRAD – Prvi specijalizovani sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, Agro Belgrade 2020, biće održan od 30. januara do 1. februara na Beogradskom sajmu.

Ovaj sajamsko-konferencijski događaj okupiće najveće svetske otkupljivače voća i povrća, domaće proizvođače, zadrugare, proizvođače opreme, mehanizacije, semenske kuće i proizvođače sredstava za zaštitu i prehranu bilja, rasadnike i druge stručnjake iz branše.

U okviru manifestacije biće organizovana izložba najmodernijih mašina za proizvodnju, preradu i pakovanje voća i povrća, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

Sajamski deo je rezervisan za preko 500 izlagača, a konferencijski programi i okrugli stolovi će se baviti aktuelnim izazovima, novim trendovima u proizvodnji, tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru, pakovanjem, načinima distribucije na evropsko, azijsko i američko tržište, organskom proizvodnjom i drugim temama.

Tokom tri dana sajma, biće održano 12 konferencija.

Radno vreme sajma je od 10 do 17 časova, a ulaz za posetioce je besplatan.

Glavni partneri Agro Belgrade 2020 sajma su Grad Beograd – Sekreterijat za privredu i USAID-ov Projekat za konkurentnu privredu, koji svojom podrškom doprinose da se skrene pažnja srpske javnosti i međunarodnih kupaca na potencijal proizvodnje u ovoj industriji i na potrebu za integrisanjem na lokalnom i međunarodnom tržištu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.