U trendu

Reklamni prostor od 20 miliona dinara za 50 malih biznisa

BEOGRAD – Na ovogodišnjem konkursu NLB Banke i Komercijalne banke ostvaren je rekordan broj prijava za reklamni prostor, vredan više od 20 miliona dinara.

Kako je saopšteno, čak 244 prijave i 50 malih biznisa kojima je ustupljen reklamni prostor, rezultat su konkursa za male privrednike Okvir podrške.

Projekat je pokrenut prošle godine u jeku pandemije, u svim zemljama u kojima NLB Grupa posluje, sa ciljem da se, kako se navodi, pružanjem profesionalne marketinške podrške i ustupanjem reklamnog prostora, lokalnim biznisima pomogne da dođu do novih kupaca i korisnika.

Predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vlastimir Vuković rekao je da je pandemija najteže pogodila preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, te da je Okvir podrške način da se njihov prepoznatljiv kvalitet učini vidljivijim.

„Da ga zajedno ponudimo većem broju korisnika i kupaca i tako pozitivno utičemo na oporavak od posledica pandemije“, istakao je Vuković.

Predsednica Izvršnog odbora NLB Banke Jelena Živković kaže da obe banke od prvog dana pandemije sa posebnom pažnjom nastoje da podrže malu privredu.

„Zbog toga smo se aktivno uključili u programe Vlade kada je u pitanju finansiranje ovog segmenta privrede i neprekidno tražili dodatne načine da pomognemo malim privrednicima da održe svoje poslovanje. Okvir podrške se pokazao kao pokretač pozitivnih promena za sve učesnike“, istakla je Živković.

Ona navodi da ćemo, ukoliko steknemo naviku da kupujemo od lokalnih biznisa, zasigurno obezbediti njihovu jaču konkurentsku prednost i bolju finansijsku stabilnost, dok će sveobuhvatan značaj za srpsku privredu biti višestruk.

U sklopu ovogodišnjeg #OkviraPodrške obezbeđena je profesionalna marketinška podrška u izradi promotivnih kampanja za ukupno 50 malih biznisa.

Kampanje će do 31. avgusta biti realizovane na najgledanijim televizijama i najposećenijim informativnim kanalima medijskih partnera koji su podržali projekat, a reč je o Radio televiziji Srbije, Blicu, Telegrafu, B92, Novoj ekonomiji, Domaćinskoj kući i Agrobiznisu.

NLB Banka i Komercijalna banka će ovim biznisima, uz podršku partnera iz Alma Quattro, ustupiti i bilborde na najatraktivnijim lokacijama širom Srbije i obezbediti im oglašavanje na internet pretraživačima, ali i društvenim mrežama, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.