U trendu

Sajmovi zapošljavanja u Kikindi, Trsteniku, Smederevu, Negotinu

BEOGRAD – Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) tokom sledeće sedmice organizuje četiri sajma zapošljavanja i to u Kikindi, Trsteniku, Smederevu i Negotinu, objavila je NSZ.

Na sajmu u Kikindi, koji će biti održan 4. aprila, 25 poslodavaca ponudiće oko 500 slobodnih radnih mesta, za diplomirane tehnologe, menadzere kvaliteta, elektro i inženjere poljoprivrede, rudarstva, defektologe, zatim administrativne radnike, knjigovođe, bravare, električare, kuvare, konobare, magacionere, mesare.

Sajam u Trsteniku biće održan u sredu, 5. aprila, na njemu će se predstaviti oko 20 poslodavaca koji su iskazali potrebe za zapošljavanjem više od 150 novih radnika.

Najtraženija će biti zanimanja mašinske i elektro struke te prehrambene, hemijske i poljoprivredne struke.

Dan kasnije, na sajmu zapošljavanja u Smederevu, 14 poslodavaca ponudiće 605 slobodnih radnih mesta, a najtraženiji obrazovni profili biće inženjeri elektro, mašinske i metaloprerađivačke struke, zatim bravari, zavarivači, električari, operateri u proizvodnji, šivači tekstila, radnici na preradi voća, radnici za arheološka iskopavanja, prodavci, dizaličari, manevristi, vozači.

Na sajmu zapošljavanja u Negotinu, u četvrtak 6. aprila učešće je najavilo oko 15 poslodavaca, a očekuje se ponuda više od 200 slobodnih radnih mesta za različite profile zanimanja, iz oblasti saobraćaja, mašinstva, elektro-tehnike, građevine, rudarstva, metalurgije, ali i ugostiteljstva, trgovine, ekonomije, prava i administracije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.