U trendu

SAS organizuje virtuelnu konferenciju: Kako nastaviti rast u novim okolnostima

Kompanija SAS, lider u oblastima analitike i veštačke inteligencije, najavila je da će od 23. do 25. novembra organizovati virtuelnu konferenciju „Beyond Tomorrow“ kako bi pomogla kompanijama da se pripreme za budućnost i nastave rast u novim okolnostima.

Vodeće organizacije i poslovni lideri iz Centralne i Istočne Evrope, Rusije, Turske, Afrike i sa Bliskog Istoka ponudiće odgovore na potrebe kompanija da pronadju nove strategije, prevazidju teškoće koje je izazvala pandemija i prilagode se novim uslovima poslovanja.

„Svet se stalno menja, a kompanije imaju poteškoće da se snadju u kompleksnom okruženju. Od početka godine suočeni smo sa potrebom da se brzo prilagodimo radu od kuće, svedočimo promenama u ponašanju kupaca koje do sada nisu vidjene, a mnoge vlade sprovode opsežne promene propisa. Sada se postavlja pitanje kako iz reaktivne preći u aktivnu fazu“, rekao je regionalni potpredsednik SAS-a za region Centralne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike Šukri Dabagi.

Ukazao je da su sposobnost prilagodjavanja promenama tržišta koje se brzo menjaju i pokretanje analitičkih modela na osnovu kojih se brzo mogu donositi poslovne odluke zasnovane na dobijenim uvidima, najvažniji za preživljavanje krize i ostvarivanje uspeha u sadašnjoj realnosti.

Posetioci virtuelne konferencije moći će da kreiraju sopstveni program u koji će uvrstiti neke od interaktivnih sadržaja i mesta za razvijanje mreže kontakata.

Biće prikazani primere iz prakse kako SAS može da pomogne u pretvaranju velikih količina podataka u korisne uvide, a predstaviće i praktične načine da se dalje napreduje uz pomoć veštačke inteligencije, napredne analitike, IoT, klauda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.