U trendu

Seminar u PKS za jačanje saradnje privreda Maroka i SRB

BEOGRAD – U Privrednoj komori Srbije će u petak, 14. septembra, biti održan ekonomski seminar „Poslovanje sa Marokom“ na kojem će srpski privrednici imati priliku da se upoznaju s poslovnim okruženjem i trgovinskim i investicionim mogućnostima Maroka.

Na skupu, koji organizuje Ambasada Kraljevine Maroka u Srbiji, u saradnji sa PKS i Generalnom konfederacijom preduzeća Maroka (CGEM), učestvovaće visoki predstavnici marokanskih institucija, među kojima i Marokanska agencija za razvoj investicija i izvoza (AMDIE), Marokanska agencija za održivu energiju (MASEN), Agencija za poljoprivredni razvoj (ADA), te predstavnici privatnog sektora te zemlje.

Kako se navodi u saopštenju Ambasade Maroka, događaju će prisustvovati i predstavnici Razvojne agencije Srbije (RAS), PKS, Turističke organizacije Beograda, kao i poslovna zajednica Srbije.

Tokom skupa će biti potpisan Memorandum o razumevanju radi osnivanja Komiteta za zajedničke poslove između CGEM i srpske strane, koji će omogućiti da se istraže i razviju sve vrste saradnje i razmene između poslovnih zajednica dve strane.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.