U trendu

Servis za dostavu hrane Mister D stigao u Suboticu

BEOGRAD – Servis za dostavu hrane, Mister D (Mr.D) pored Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Kragujevca, Kruševca, Leskovca i Pančeva, od danas je dostupan i u Subotici, saopštio je Mister D, uz napomenu da je ovaj servis vrlo brzo stekao veliki broj zadovoljnih korisnika.
Direktor Mister D Marko Stanković je istakao da je Mr.D dobio veliki broj pitanja u vezi sa proširenjem i da veruje da će dostupnošću u Subotici obradovati mnoge Subotičane koji su to strpljivo čekali.

„Subotica je zaslužila kvalitetnu platformu za naručivanje, a sa Mister D je konačno i ima. Verujem da ćemo buduće korisnike obradovati ponudom koju smo spremili za njih. Dogovorene su saradnje sa najboljim restoranima, a broj partnera će vremenom rasti“, rekao je on.

Mister D trenutno sarađuje sa više od 1.200 restorana domaćih i internacionalnih kuhinja u devet gradova širom Srbije.
„Trudićemo se da visok kvalitet usluge ne menjamo, već samo unapređujemo svaki segment ponaosob. Svakodnevnim akcijama i popustima, kao i loyalty programom koji smo uveli odužićemo se našim vernim korisnicima“, rekao je Stanković.

Dodao je da je pored povećanja broja partnera u gradovima u kojima je servis već prisutan, plan za naredni period proširenje usluge i na ostale gradove u Srbiji.

Aplikacija Mister D Local Food Delivery se može preuzeti sa App ili Play stora .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.