U trendu

Šest novih paketa dobrodošlice u OTP banci

BEOGRAD – OTP banka u ponudi ima šest novih paketa dobrodšlice sa širokim izborom pogodnosti za klijente, od uslova za keš kredite do automatskog obnavljanja minusa.

U saopštenju OTP banke se navodi da su među pogodnostima novih paketa to što je naknada za puštanje stambenih kredita „nula odsto“, kao i 50 odsto popusta na pakete računa prva tri meseca .

Prestiž, Praktik i Klasik su paketi računa na koje će klijenti moći da ostvare popust od 50 odsto i koji traje tri meseca.

Takođe, paket Fluo omogućava studentima da samostalno upravljaju svojim novcem, a pored dinarskog tekućeg, klijentima je na raspolaganju i devizni račun u evrima sa kojeg mogu da podižu keš na bankomatima.

Zahvaljujući ponudi stambenih kredita OTP banka omogućava da se prelazi sa varijabilne na fiksnu kamatnu stopu i obrnuto tokom celog roka otplate.

Na samom početku bira se kamata sa kojom se započinje otplata kredita – sa fiksnom ili varijabilnom, a na svake tri godine, banka nudi mogućnost ostanka ili prelaska na drugi tip kamate.

Osim toga, banka je pripremila i dinarski keš kredit čija naknada za puštanje iznosi 0,95 odsto.

Takođe, sa 50 odsto popusta, korisnici će moći da koriste kreditnu karticu Masterata koja omogućuje plaćanje na rate bez kamate kod partnera banke, dok posedovanjem Visa Gold olimpijske kreditne kartice svaki korisnik, kako se navodi, postaje član olimpijske porodice.

Jedan od paketa dobrodošlice je i brza pozajmica u vidu dozvoljenog minusa koji se, kada je jednom odobren, automatski obnavlja svake godine.

Dodaje se da m-bank aplikacija OTP banke omogućava korisnicima da, bez odlaska u ekspozituru, završe svoje bankarske obaveze i podseća da su slanje novca osobi koja ne mora da ima otvoren račun ni u jednoj banci uz pomoć P2P usluge, korišćenje mCard usluge i povoljnijeg kursa za zamenu novca neki od brojnih aduta te vrste upravljanja ličnim finansijama.

Ističe se da je integracija klijentima donela mnogo novih mogućnosti i da OTP banka ima najveći broj bankomata u Srbiji i više od 200 ekspozitura.

Kako se navodi, unapređeno je i digitalno bankarstvo, a korisnicima su u svakom trenutku na raspolaganju online keš kredit, online kupovina putno-zdravstvenog osiguranja, online aktivacija trajnog naloga i direktnog zaduženja, ali i još mnogo toga.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar