U trendu

Smenjen predsednik Sindikata radnika EPS Milan Đorđević

OBRENOVAC – Na sednici Glavnog odbora Sindikata radnika EPS koja je odžana danas u 11 sati u Obrenovcu doneta je odluka o smeni predsednika sindikata Milana Đorđevića Đokina, saopštila je sindikalna organizacija EPS Kolubara.

Kako je navedeno, Đorđević je opozvan sa funkcije predsednika GO Sindikata radnika EPS-a, a za novog predsednika je jednoglasno izabran Radoslav Krsmanović iz Sindikalne organizacije EPS Kolubara Lazarevac.

Sednici GO prisustvovalo je 28 članova GO Sindikata radnika EPS.

Deo članova Sindikata radnika EPS, koje je predvodio Đorđević, okupili su se jutros ispred sedišta tog preduzeća u Balkanskoj ulici u Beogradu da bi, kako su rekli, iskazali svoje nezadovoljstvo stanjem u EPS-u i položajem radnika.

Nakon tog protesta Sindikalna organizacija EPS Kolubara je saopštila da ne učestvuje u protestu koji je jutros organizovao Sindikat radnika EPS-a ispred sedišta firme.

„Radnici Kolubare ne učestvuju u ovome. Ovo nije rudarski protest, ovo je skup familije, prijatelja i penzionera. Rudari Kolubare su na zboru u Kaleniću rekli šta su imali“, naveo je predsednik sindikata EPS Kolubara Miodrag Ranković Pici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)