U trendu

Šoping, film i muzika u Galeriji Beograd od 14. do 16. maja

BEOGRAD – Ljubitelje filma, muzike i šopinga od 14. do 16. maja očekuje uzbudljiv vikend u Galeriji Beograd, gde će moći pored najboljih filmskih ostvarenja koja se prikazuju u okviru FEST-a da uživaju u živom izvođenju legendarne filmske muzike, ali i Šoping festivalu, saopštila je Galerija.

U više od 200 omiljenih prodavnica sve posetioce očekuju popusti do 50 odsto, uz nove kolekcije za proleće-leto, poklone, akcije, kao i mnoga druga iznenađenja, navedeno je u saopštenju.

Takođe, samo u Galeriji Belgrade od 12. maja biće dostupna nova „Zara Beauty“ kolekcija.

Ove godine pasionirani ljubitelji filma u okviru 49. Beogradskog FEST-a upravo u Cineplexx Galerija Belgrejd mogu da pogledaju najznačajnija nova filmska ostvarenja.

Posetioce očekuje potpuno novi doživljaj gledanja filmova koji donosi najsavremenija IMAX® tehnologija.

Ekran veličine dva teniska terena, posebno izrađen zvučni sistem, stadionski raspored sedišta, kristalno jasna slika, kao i mnoge druge impresivne karakteristike ovog sistema učiniće da bioskopsko iskustvo više nikada ne bude isto, navodi se u saopštenju.

Takođe, tokom predstojećeg vikenda biće održan i muzički spektakl popularnog gudačkog kvarteta „Wonder Strings“, u čijoj interpretaciji najpoznatije filmske muzike može se uživati u petak, subotu i nedelju od 17 do 19 časova.

„Pripremili smo za vas sve što je potrebno za savršen vikend, uživanje uz reku i najbolji šoping, uz dobre filmove i muziku. Očekujemo vas od 14. do 16. maja na jedinstvenoj lokaciji – u Galeriji Belgrade“, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.