U trendu

Specijalna ponuda Pošte Srbije za posetioce Sajma vina

BEOGRAD – Tokom prvog međunarodnog sajma vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, koji je danas svečano otvoren na Beogradskom sajmu, Pošta Srbija ima svoj specijalizovani punkt, sa posebnim uslugama za izlagače i posetioce sajma.

Reč je o specijalnim Post-ekspres uslugama – siguran transport jedne, dve ili tri boce vina sa rokom uručenja narednog dana do 19 sati u Srbiji i ponuda specijalizovane ambalaže za pakovanje vina.

Za 200 dinara svako ko želi moći će da prenese vinske ukuse i obraduje porodicu, prijatelje ili poslovne partnere u Srbiji, tako što će, nakon što izabere vino, na šalteru Pošte moći da odabere ambalažu i predaju pošiljku, koja će sigurno biti transportovana i uručena.

Takođe, biće omogućene i druge poštansko – finansijske usluge, kao i menjački poslovi.

Izlagačima i posetiocima koji iskažu zainteresovanost za usluge kurira i prijave se na šalteru pošte na raspolaganju će biti i poština kurirska služba.

Ona će krajem svakog sajamskog dana preuzimati pošiljke od izlagača i kupaca, i predavati ih na slanje primaocima na teritoriji Srbije. Kupci ili izlagači moći će na ovaj način da pošalju i pošiljke sa jednim ili dva paketa vina.

Tokom Sajma vina, Pošta Srbije prezentovaće i druge usluge koje pogoduju privrednim društvima i preduzetnicima kao što su Post-eksport usluga za izvoz robe, kao i usluge kompletne logističke podrške ili organizacije rada u pojedinačnim segmentima prevoza i skladištenja robe, po personalizovanom modelu saradnje i uz mogućnost kombinovanja ekspres usluga sa više od 400 komplementarnih servisa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.