U trendu

Specijalni salteri JP Pošte Srbije na Sajmu vina u Beogradu

BEOGRAD – Tokom prvog međunarodnog sajma vina na beogradskom sajmu „Vinska vizija Otvoreni Balkan“ od 1. do 4. septembra, Pošta Srbije će postaviti šalter u hali 1a, i specijalizovani punkt na ulazu u istu halu sa posebnim uslugama za izlagače i posetioce sajma, saopštilo je to javno preduzeće.

Reč je o specijalnim Post-ekspres uslugama kao što su siguran transport jedne, dve ili tri boce vina sa rokom uručenja narednog dana do 19 časova na teritoriji cele države i ponuda specijalizovane ambalaže za pakovanje vina, po povoljnim cenama.

Takođe, biće omogućene i druge poštansko – finansijske usluge, kao i menjački poslovi.

Izlagačima i posetiocima koji iskažu zainteresovanost za usluge kurira i prijave se na šalteru pošte na raspolaganju će biti i poština kurirska služba.

Ona će krajem svakog sajamskog dana preuzimati pošiljke od izlagača i kupaca, i predavati ih na slanje primaocima na teritoriji Srbije. Kupci ili izlagači moći će na ovaj način da pošalju i pošiljke sa jednim ili dva paketa vina.

Tokom Sajma vina, Pošta Srbije prezentovaće i druge usluge koje pogoduju privrednim društvima i preduzetnicima kao što su Post-eksport usluga za izvoz robe, kao i usluge kompletne logističke podrške ili organizacije rada u pojedinačnim segmentima prevoza i skladištenja robe, po personalizovanom modelu saradnje i uz mogućnost kombinovanja ekspres usluga sa više od 400 komplementarnih servisa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar