U trendu

„Srbija Voz“: InterRail od 1. januara

Akcionarsko društvo za železnički prevoz putnika „Srbija Voz“ Beograd saopštilo je da će od 1. januara korisnicima obezbediti novu ponudu u međunarodnom saobraćaju – InterRail koja će biti namenjena svim kategorijama putnika u 1. i 2. razredu.

U saopštenju je istaknuto da će u okviru InterRail ponude postojati dve vrste ponuda, a da će prva ponuda biti InterRail Globalni Pass, koja će podrazumevati kartu za putovanje po celoj Evropi.

Ona će moći da se kupi za neprekidno putovanje u periodu od 15, 22 ili 30 dana roka važnosti karte, kao i za putovanja u određenom vremenskom periodu (Flexi pass) u trajanju od pet dana, u okviru roka važnosti karte od 15 dana, i sedam, 10 ili 15 dana u okviru roka važnosti karte od mesec dana.

Na području železnice koja izdaje InterRail Global pass kartu, ona će dati pravo na jedno putovanje u odlasku i jedno putovanje u povratku.

Druga InterRail ponuda biće InterRail One Country Pass i podrazumevaće kartu za putovanje u jednoj zemlji.

Ona će moći da se kupi za tri, četiri, šest ili osam dana u okviru roka važnosti karte od mesec dana, a izabrani broj dana putnik će koristiti po svom izboru u roku važenja karte.

Putnici koji budu imali InterRail Globalni Pass kartu za pet ili 10 dana i InterRail One Country Pass za tri, četiri, šest ili osam dana moći će izabrati dan putovanja po svom nahođenju u roku važenja karte.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar