U trendu

Stefanović najavio nova ulaganja u opštini Koceljeva

KOCELJEVA – Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas u Koceljevi, gde je posetio 10. Festival zimnice, da Srbija mora da nastavi sa snažnim investicijama i otvaranjem novih radnih mesta, jer je to jedini garant uspešne budućnosti.

„Ovaj festival pokazuje da su naši ljudi vredni i sposobni da proizvode i ponude vrhunski kvalitetne proizvode. Izloženi proizvodi predstavljaju Srbiju na najbolji mogući način“, rekao je Stefanović koji je festival obišao sa predsednikom SO Koceljeva Veroljubom Matićem.

Stefanović je najavio i nove investicije u opštini Koceljeva i objasnio da je sporazum sa mađarskim investitorom o otvaranju nove fabrike za preradu voća pri kraju.

„Očekujem da ćemo ubrzo stanovnike opštine Koceljeva ponovo obradovati novim radnim mestima. Ali to nije kraj. Kao što je rekao predsednik Aleksandar Vučić mi moramo da nastavimo u svim delovima Srbije sa snažnim investicijama i sa otvaranjem novih radnih mesta jer je to jedini garant uspešne budućnosti“, rekao je Stefanović.

On je zahvalio opštini Koceljeva na odličnoj saradnji sa policijom i prošlogodišnjoj donaciji koja je omogućila rekonstrukciju krova na policijskoj stanici, ocenivši dobra saradnja policije i lokalne samouprave pokazuje da model policije u zajednici daje rezultate.

„Mi nastavljamo sa investicijama i nabavkom nove tehnike i vozila, od kojih su neka već stigla u policijsku stanicu. Novom tehnikom, savremenom opremom i video nadzorom olakšaćemo posao policajcima i njihov rad učiniti efikasnijim“, rekao je Stefanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.