U trendu

Sunoko poklonio 30 laptop računara osnovcima u Pećincima

Kompanija Sunoko, članica MK Grupe (MK Group), objavila je danas da je donirala 30 laptop računara koji su namenjeni osnovnim školama na teritoriji opštine Pećinci.

Računare će dobiti učenici osnovnih škola „Slobodan Bajić Paja“ iz Pećinaca, „Dušan Jerković Uča“ iz Šimanovaca i „Dušan Vukasović Diogen“ iz Kupinova.

Donaciju je uručio direktor kompanije Sunoko Slobodan Košutić, koji je istakao važnost društveno odgovornog poslovanja i naglasio da kompanija Sunoko kontinuirano radi na poboljšanju uslova života u lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Predsednik opštine Pećinci Siniša Djokić, istakao je važnost dobre saradnje opštine sa kompanijama i zahvalio se kompaniji Sunoko koja, kako je naveo, ima sluha za potrebe lokalne zajednice.

Kako je navedeno u saopštenju, kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, kompanija Sunoko je još jednom, svojim primerom, pokazala da je neophodno brinuti i pomagati zajednici i da je pouzdan partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar