U trendu

Sutra biznis forum u okviru skupa Nesvrstanih

BEOGRAD – Biznis forum biće održan sutra na Beogradskom sajmu u okviru obeležavanja 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja.

Privrednici će se sastati u hali 2C, a u plenarnom delu pozdravno obraćanje imaće ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, najavila je Privredna komora Srbije.

Potencijale za saradnju Srbije sa zemljama Pokreta nesvrstanih predstaviće direktor u Privrednoj komori Srbije Mihailo Vesović, dok će o Srbiji kao investicionoj destinaciji govoriti vršilac dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije Radoš Gazdić.

Iskustvo Srbije u izgradnji digitalne infrastrukture predstaviće direktor Kancelarije za IT i eUpravu Srbije Mihailo Jovanović, a Zavod za izradu novcanica direktorka Direkcije za prodaju tog zavoda Marina Berić Sarić.

Nakon plenarnog dela biće održan panel Preoblikovanje logističkih i globalnih lanaca snabdevanja u post-pandemijskom svetu: trenutna situacija, trendovi, predviđanja i moguća rešenja krize izazvane kovidom 19.

Ucesnici panela su Mike Bhaskaran iz DP World, Branko Todorović iz Milšpeda, Sofija Beloica sa Instituta Torlak i profesor Veljko Mijušković sa Ekonomskog fakulteta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.