U trendu

Telekom Srbija: Nastavlja se zlonamerna kampanja medija Junajted grupe

BEOGRAD – Telekom Srbija odbacio je danas pokušaje medija u vlasništvu „Junajted grupe“ da planiranu javnu nabavku „Infrastruktura železnice Srbije“ proglasi za avansno plaćanje Telekomu.

Kako se navodi u saopštenju, mediji u vlasništvu „Junajted grupe“ „ne biraju sredstva u plasiranju neistina sa ciljem urušavanja ugleda Telekoma Srbija“.

„Svedoci toga smo posebno poslednje tri godine od kada je Telekom Srbija pokrenuo ambiciozni razvojni projekat na tržištu Srbije i regiona. Najnovija u nizu neistina medija u vlasništvu United grupe jeste pokušaj da planiranu javnu nabavku ‘Infrastruktura železnice Srbije’ proglasi za avansno plaćanje Telekomu Srbija“, ističe se u tekstu.

S tim u vezi, a radi istinitog informisanja javnosti, u saopštenju se ističe da Telekom Srbija nema zaključen ugovor o pružanju telekomunikacionih usluga sa kompanijom Infrastruktura železnice Srbije za 2022. godinu i ukazuje da Telekom svoje usluge ne naplaćuje unapred, avansno, već mesec za mesec i to nakon završenog obračunskog perioda.

„Metodi koje junajted grupa i mediji u njenom vlasništvu koriste su u toj meri besmisleni i zlonamerni da najviše govore o nemoći da se u fer tržišnoj utakmici izbore sa Telekomom Srbija“, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.