Telekom Srbija: Strah SBB-a od ekspanzije naše kompanije

BEOGRAD – Očigledno kontinuirani pad svog tržišnog učešća kompanija SBB manipulativno predstavlja kao gašenje medijskih sloboda, dok istovremeno bez prestanka zloupotrebljava sopstvene medije za obračun sa konkurencijom, saopštio je danas Telekom Srbija.

Kako navodi Telekom, ta zloupotreba medija otišla je toliko daleko da su im se sada na meti našli i investitori iz EU.

„SBB se plaši i, sudeći po reakciji, procenjuje da će zbog razvoja Telekoma imati pad tržišnog učešća na ispod 30 odsto. Ovo je najbolji dokaz rasta i razvoja Telekoma Srbija u poslednje dve godine“, kažu u Telekomu Srbija.

Naglašavaju da time postaje jasno da je cela kampanja United grupe o propasti Telekoma Srbija bila zasnovana na neistinama i zamenama teza.

Telekom Srbija, kako navode, nikada nije krio svoju ambiciju da postane lider, kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu.

Poručuje da neće podleći pritiscima nelojalne konkurencije.

„Na njihove neistine odgovaraćemo ulaganjem u infrastrukturu, na njihove pritiske odgovaraćemo još boljim uslugama za naše korisnike, a na to što zloupotrebljavaju sopstvene medije da se obračunaju sa konkurencijom, duboko verujemo da će odgovor dobiti od tržišta i korisnika“, zaključuje se u saopštenju Telekoma Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.