Telenor fondacija otvorila novi konkurs Zamisli sve

Telenor fondacija danas je objavila poziv za novi konkurs „Zamisli sve“ a tema su inovativna rešenja za prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova iz oblasti obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kultura i umetnosti i zaštite životne sredine.

Na konkurs se do 25. aprila mogu prijaviti sve humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji.

Minimalna nagrada za pobedničke projekte iznosiće 1.000 evra, a maksimalna 15.000 evra, a Telenor će uz to sa pobednicima konkursa gajiti partnerski odnos i staviti im na raspolaganje neophodne resurse kako bi projekti na kraju bili uspešno realizovani, poručeno je iz Telenor fondacije.

„Već 15 godina ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo i podržavamo društveno odgovorne projekte, shvatajući njihov značaj“, izjavila je menadžerka Telenor fondacije Milica Begenišić.

Ona je dodala da kroz ovaj konkurs Telenor fondacije poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u petnaestu godinu poslovanja, a tokom tog perioda imala je preko 200 realizovanih društveno odgovornih projekata u saradnji sa svojim partnerima, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.