U trendu

TOB na turističkim sajmovima u Zagrebu i Banjaluci

BEOGRAD – Turistička organizacija Beograda saopštila je da od danas do 10. aprila, nastupa na 9.međunarodnom sajmu „Place2go“ u zagrebačkoj Areni i na 2.međunarodnom sajmu „BANJA LUKA 2022“, koji se održava u tržnom centru „DELTA PLANET”.

U Zagrebu, Turistička organizacija Beograda nastupa u saradnji sa Turističkom organizacijom Novog Sada.

Međunarodni sajam „Place2go“ je najveći turistički događaj u Hrvatskoj, a Turistička organizacija Beograda predstaviće celokupnu ponudu srpske prestonice.

Nastup Turističke organizacije Beograda u Zagrebu je u sklopu regionalne kampanje.

Hrvatski turisti su oduvek bili rado viđeni gosti u Beogradu, ističe Miodrag Popović, direktor TOB-a.

Prvog dana sajma predstavnici TOB na sastanku sa Turističkom zajednicom Hrvatske razgovaraće o mogućnostima unapređivanja regionalne saradnje u turizmu.

Turističke organizacije Beograda i Novog Sada za posetioce, pored
brojnih programa i manifestacija, akcenat su stavile i na nove turističke sadržaje, a promocija je obogaćena i kvizom „Koliko dobro poznaješ Beograd i Novi Sad“, gde će posetioci moći da osvoje nagrade vikend u Beogradu, odnosno noćenje u Novom Sadu.

U Banja Luci je akcenat na nove sadržaje

Nastup Turističke organizacije Beograda u Banja Luci je u sklopu regionalne kampanje.

Međunarodni sajam „BANJA LUKA 2022“ ove godine okupiće više od 150 izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Turske, Grčke i drugih zemanja, a Turistička organizacija Beograda predstaviće celokupnu ponudu srpske prestonice.

TOB, pored brojnih programa i manifestacija, akcenat je stavile i na nove turističke sadržaje, a promocija je obogaćena i kvizom „Koliko dobro poznaješ Beograd“, gde će posetioci moći da osvoje nagrade vikend u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.