U trendu

TOS i Er Srbija pospesuju turizam-španski turoperateri u BG

BEOGRAD – Turistička organizacija Srbije zajedno sa Er Srbijom organizovala je u Beogradu poslovne susrete 11 turoperatera iz Španije i predstavnika 15 srpskih turističkih agencija u okviru svoje kampanje približavanja turističkih destinacija u Srbiji turistima širom Evrope i sveta.

Cilj ovog posebnog događaja je da se predstavi celokupna turistička ponuda Srbije, mogućnost odmora u srpskim gradovima, prirodnih lepota i manifestacija koje se održavaju tokom cele godine, bogate kulturne i gastronomske ponude kao i pogodnosti za porodični i aktivan odmor.

Poslovni susreti organizovani su i radi proširivanja saradnje sa turističkom privredom Španije i jačanja povezanosti uz direktne avio letove Er Srbije ka španskim gradovima Madrid, Valensija i Barselona, kao i Palma i Malaga, navedeno je u saopstenju TOS-a.

Uz pojačane aktivnosti promocije, a u svetlu priprema za nastup na međunarodnom sajmu turizma „Fitur“ koji će se održati tokom januara u Madridu, gosti iz Španije će se tokom četiri dana boravka u Srbiji upoznati sa Beogradom, Novim Sadom, Sremskim Karlovcima, Fruškom Gorom i Topolom.

Gostima, učesnicima i predstavnicima medija na samom početku događaja obratili su se ambasador Španije Raul Bartolome Molina i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, govoreći o značaju ovakve vrste susreta i jačanja turizma.

Događaj je organizovan u saradnji sa Meriot i Saint Ten hotelom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.