U trendu

Turistička organizacija Srbije dodelila nagrade 'Turistički cvet'

 Turistička organizacija Srbije (TOS) dodelila je danas nagrade „Turistički cvet“ najboljima i najzaslužnijima za podizanje kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji srpskog turizma.

Turistička organizacija Zlatibor dobitnik je nagrade za kategoriju „Turistička organizacija“, Dani berbe grožđa u Vršcu za kategoriju „Turistička manifestacija“, a „Hedonic Travel“ za kategoriju „Turistička agencija“, navodi se u saopštenju TOS-a.

Hotel „Hilton“ i hotel „Gorski“ dobitnici su nagrade u kategoriji „Ugostiteljski objekat za smeštaj – Hotel“, a „Aleksandrović VT“ iz Topole za kategoriju „Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj“, dok je za nagrada za kategoriju „Pravni subjekat za doprinos unapređenju turističke ponude i promocije turizma“ pripala Prirodnjačkom centru Svilajnac.

Nagrada u kategoriji „Influenser/Bloger“ pripala je ekipi „Dva ranca beg iz kanca“, dok je TV emisija „150 minuta“ dobitnik nagrade u kategoriji „Elektronski ili štampani medij za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije“.

Specijalno priznanje, van kategorija, dodeljeno je kompaniji „ErSrbija“ za doprinos odličnim rezultatima srpskog turizma, dodaje se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar