U trendu

U Ankari izložba turističkih lepota Srbije i Beograda

ANKARA – U Ambasadi Srbije u Ankari danas će biti otvorena izložba slika turističkih lepota Beograda i Srbije i promocija naše zemlje za turiste iz centralne Turske i njenog glavnog grada, na kojoj će biti najavljeno uspostavljanje direktnog leta između Beograda i Ankare, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda (TOB).
„Na inicijativu naše ambasade u Ankari u toku su dogovori za uspostavljanje direktnog leta na relaciji Beograd Ankara. Njegovo uvođenje je već izvesno, a ono će uticati na još bolju posetu turskih turista Beogradu“, rekao je direktor TOB Miodrag Popović.

Prema njegovim rečima, turski turisti su godinama na vrhu najbrojnijih turista u Beogradu a pružanje mogućnosti za putovanje stanovnicima centralne regije Turske, za nas znači otvaranje jednog novog turističkog tržišta i brojne pozitivne efekte.

Iz Turističke organizacija Beograda podsećaju da je TOB organizovao prvu prezentaciju Beograda u Ankari 2019. godine kada je pokazano veliko interesovanje za našu turističku ponudu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.