U trendu

U Beogradu predstavljen magazin 'Hello! Travel' o Zlatiboru

Magazin „Hello! Travel“ koji je u ovom izdanju o Zlatiboru, predstavljen je večeras u Beogradu, a novi broj sadrži informacije o prirodnim potencijalima te planine u Srbiji, smeštaju i mogućnostima za odmor.

Direktorka javnog preduzeća iz Čajetine „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić je ocenila da je Zlatibor najpoznatija i najposećenija destinacija na turističkoj mapi Srbije i da je cilj da „ide dalje u Evropu i svet“ s novim projektima, poput kabinske žičare (gondole) za koju veruje da će biti izgradjena ove godine.

„Najbolji idu s najboljima i ovde su Hello magazin, Turistička organizacija Čajetina i Organizacija Zlatibor naša turistička privreda udružili snage i krenuli u promociju Zlatibora kao turističke destinacije“, rekla je Božanić.

Predsednik marketinške kompanije „Color Press Group“ (CPG) Robert Čoban kazao je da je večeras predstavljeno peto izdanje magazina „Hello! Travel“.

„Koncept magazina Hello! Travel je da Zlatibor predstavimo kada je reč o njegovoj hrani, o njegovoj istoriji. Njegova geografska pozicija izmedju Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije čini ga jako privlačnim velikom broju turista i veliki broj poznatih ličnosti odlazi tamo, tako da nam nije bilo teško da popunimo rubrike“, rekao je Čoban.

On je dodao da se ove godine, 20. avgusta navršava 125 godina od organizovanog turizma na Zlatiboru.

Direktor Turistilčke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović rekao je da Zlatibor koristi svaku priliku da radi na promociji turističkih potencijala i da je krajem prošle godine sa timom „Color Press Media Communication“ napravljen specijalizovan „Hello! Travel“ magazin u kojem čitaoci mogu da se upoznaju sa „ljudima, tradicijom, gastronomijom, smeštajnim kapacitetima“ Zlatibora.

„Smatramo da će sve ove promotivne aktivnosti doprineti porastu broja posetilaca na Zlatiboru i da će trend rasta i epitet koja ova destinacija nosi nastaviti i u 2018. godini“, rekao je on.

Najavio je da će 17. februara ovo izdanje magazina „Hello! Travel“ biti promovisano i na Zlatiboru.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.