U trendu

U Ministarstvu finansija posao za još 7 najboljih studenata

BEOGRAD – Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Ekonomski fakultet, u saradnji sa Ministarstvom finansija, raspisao konkurs za sedam radnih mesta namenjenih najboljim studentima tog fakulteta.

„Ministarstvo finansija ponovo daje šansu najboljima da se prijave i počnu da razvijaju svoju karijeru radeći za državu. Kao i prošlog puta, kada je posao dobilo šest studentkinja, novih sedam najboljih dobiće posao na određeno vreme, a ako se dobro pokažu, daćemo im šansu da dobiju ugovore i na neodređeno vreme“, rekao je ministar finansija.

Mali je napomenuo da je to primer davanja šanse mladim, posvećenim i vrednim ljudima, koji Srbiju treba da vide kao zemlju u kojoj će ostvariti svoju budućnost, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Ministar je naveo da je potrebno troje ljudi za rad u Sektoru za praćenje fiskalnih rizika, dvoje za rad u Sekretarijatu ministarstva i dvoje koji će biti angažovani u Sektoru za finansijski sistem.

„Oni koji prođu konkurs postaće deo tima koji posvećeno i odgovorno vodi računa o javnim finansijama zemlje. Zato su nam potrebni najbolji i nastavićemo da pružamo prilike onima koji su spremni da na ovu šansu ne gledaju samo kao na posao, već kao priliku i za lični i profesionalni razvoj“, naglasio je Mali.

Svi zainteresovani mogu da konkurišu slanjem biografije na mejl adresu karijernovođenje@ekof.bg.ac.rs, uz naznaku za koju poziciju se prijavl?uju.

Rok za slanje prijava je do petka, 7. maja 2021. godine.

Više informacija se nalazi na sajtu Ekonomskog fakulteta .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.