U trendu

U toku radovi na asfaltiranju puteva u Grabovcu

OBRENOVAC – U obrenovačkoj mesnoj zajednici Grabovac u toku su radovi na asfaltiranju tri putna pravca u Donjem kraju, a kako je najavljeno, nakon tih radova u planu su radovi na rekonstrukciji putnih pravaca širom ove mesne zajednice.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković kaže da je ta opština tokom ove godine uspela da potpiše ugovore i obezbedi sredstava za rešavanje problema Obrenovca, navodeći da tu pre svega misli na kanalizaciju, vodu i toplifikaciju.

„Obećavam da ćemo u narednom periodu, tokom predstojeće jeseni i proleća naredne godine, sve putne deonice koje nisu asfaltirane, a dugačke su, pokriti asfaltom“, rekao je Čučković, navodi se na sajtu opštine Obrenovac.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić najavio je da će nakon radova u mesnoj zajednici Grabovac, građevinske mašine preći na teritoriju mesne zajednice Dren, zatim u Orašac, a potom u Ljubinić i Vukćevicu.

„Nece se stati sa radovima na asfaltiranju, dok se do svake kuće na teritoriji opštine Obrenovac ne dovede asfalt“, dodao je Berić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar