U trendu

Uskoro završetak još jedne zgrade u „Beogradu na vodi“

BEOGRAD – U narednih nekoliko nedelja očekuje se završetak izgradnje još jedne zgrade u okviru projekta „Belgrade Waterfront“ što će omogućiti da više od 750 stanova bude useljeno, kaže generalni direktor Nikola Nedeljković.

U Belgrade Waterfrontu kažu da su zadovoljni napretkom izgradnje, ali i interesovanjem građana za stambene objekte u tom delu prestonice.
„Imamo rekordni broj otvorenih gradilišta, a među njima bih kao najvažnije izdvojio Kulu Beograd, gde se izvode radovi na podzemnim etažama, zatim imamo radove na Galeriji Belgrade, koja je najveći tržni centar kako u Beogradu tako i regionu. Tu je završena konstrukcija, kao i na stambenom objektu BW Magnolia“, rekao je Nedeljković za Tanjug.

Kako navodi, u toku su radovi i na drugim stambenim objektima, veliki park i bulevar takođe dobijaju svoje konačne obrise, a vrlo su zadovoljni kako napreduje izgradnja, ali i tražnjom i interesovanjem kupaca za stanove.

Prošle godine uselili su se stanari u zgradu BW Residences, ove godine je useljena zgrada BW Vista, a treća zgrada BW Parkview takođe će dobiti stanare i očekuje se da će uskoro biti useljeno više od 750 stanova.

U Belgrade Waterfront-u kažu da nastoje da pruže raznoliku ponudu kada je u pitanju struktura, kao i veličina stanova, ali i sadržaji u zgradama. U ponudi je od nedavno i jedanaesta stambena zgrada, BW Terra, koja će imati sve uslove i pogodnosti koje su imale i prethodne.

Izdvaja ih to da su blizu reke, i stanari će na raspolaganju imati sve sadržaje koji se nude u okviru Belgrade Waterfront-a, ističe Nedeljković.

„Imamo jedinstvenu i neponovlljivu lokaciju, restorane, kafiće, prodavnice, sve što je potrebno za ispunjen i aktivan život uz reku i što čini urban i aktivan život ovog dela grada“, istakao je Nedeljković.

Kako navodi, konstantno se ulaže u Sava Promenadu, ozelenjavaju se površine oko zgrada i na javnim površinama, a vodi se i računa o svim pratećim sadržajima i često se organizuju različiti događaji za decu, mlade, kao i brojne kulturne i zabavne manifestacije…

Projekat Belgrade Waterfront, kaže Nedeljković, jedinstven je i izdvaja se od drugih u glavnom gradu, ali i regionu po tome što stalno raste i razvija se. Njegova misija je da Beograd vrati na reke i kreira jedinstveni stil života na obali.

„Izdvaja se po sadržajima i po tome što postaje turistička atrakcija koja daje novi izgled ovom delu Beograda“, ističe Nedeljković.

Centralna tačka projekta biće Kula Beograd, novo obeležje grada, sa jedinstvenim vidikovcem na vrhu zgrade. U sklopu Belgrade Waterfront-a biće predstavljena i dva hotelska i rezidencijalna brenda – St. Regis i W.

Belgrade Waterfront će u sredu 11. septembra organizovati drugi po redu Prodajni dan u ovoj godini, u okviru koga će u Prodajnom centru u Sava Promenadi od 10 do 19 časova svi zainteresovani građani moći da dođu i upoznaju se sa aktuelnom stambenom ponudom i celim projektom.

Oni takođe svakodnevno mogu da se o stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a raspitaju u tom Prodajnom centru, kao i Prodajnom centru u Karađorđevoj ulici, ali i putem veb sajta www.belgradewaterfront.com.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.