U trendu

Usluge Pošte, Telekoma, Poštanske štedionice i Dunav osiguranja na jednom mestu (VIDEO/FOTO)

Javno preduzeće Pošta Srbije, Telekom Srbija, Poštanska štedionica i Dunav osiguranje potpisali su danas protokol o saradnji sa namerom da olakšaju gradjanima da koriste njihove usluge.

„Ideja jeste da tamo gde postoji pošta, ali i tamo gde nema pošte, a postoji neka druga kompanija od ove tri, budemo prisutni svi i na neki način pružimo mogućnost svim našim gradjanima da dobiju potpunu uslugu – da na jednom mestu mogu da obave sve poslove vezane za poštanski saobraćaj, da mogu da se osiguraju, da mogu da urade bankarske poslove i da mogu da budu pretplatnici Telekoma“, rekao je v.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Djordjević novinarima u PTT muzeju.

Pošta, Telekom, Poštanska šedionica i Dunav osiguranje će prvo u pošti Bosilegradu na jednom mestu ponuditi svoje usluge.

„Vrlo brzo ćemo u pošti u Bosilegradu, gde ne postoji ni ekspozitura, ni prodajno mesto bilo koje od ove tri kompanije, pokazati kako može da funkcioniše sinergija“, rekao je Djordjević.

On je najavio da će njihove usluge u budućnosti biti uskladjivane sa digitalizacijom, odnosno da će biti dostupne i od kuće.

Djordjević je istako da su zadovoljni gradjani cilj sve četiri kompanije, kao i da je ovaj Protokol samo prvi korak ka tome.

Predsednica izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Ivana Soković istakla je da je cilj potpisanog protokola učvršćivanje saradnje izmedju četiri kompanije, kao i da je u razvijenim evropskim zemljama odavno praksa da se osiguranje približava klijentima preko banaka, poštanskih operatera i telekomunikacija.

Ona je ocenila da će se na ovaj način ćetiri kompanije više približiti gradjanima i da je njihov krajnji cilj da gradjani budu zadovoljni.

Predsednik Izvršnog odbora Poštanska štedionica Bojan Kekić je istakao da su potpisivanjem sporazuma o saradnji kompanije pokazale odgovornost prema državi koja je njihov vlasnik ili akcionar.

„Ova saradnja će omogućiti i da svi brže rastemo i budemo stabilni i sigurni kao što je i država Srbija“, naveo je Kekić.

Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić rekao je da saradnja podrazumeva društveno odgovorno poslovanje u okviru koga su planirane donacije za razvoj okruženja u Srbiji.
„Bićemo više dostupni našim korisnicima u gradovima gde nismo imali poslovnicu, gradjani će moći u poštama da uzmu naše usluge, a u skorijoj budućnosti imaćemo i nove usluge u saradnji sa ove tri kompanije“, istakao je Lučić.

Ceo video materijal možete pogledati OVDE.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.