Vladimir Lučić novi generalni direktor Telekoma Srbija

BEOGRAD – Nadzorni odbor kompanije Telekom Srbija imenovao je Vladimira Lučića za generalnog direktora te kompanije, potvrđeno je danas zvanično u Telekomu.

U biografiji Vladimira Lučića piše da je rođen u Šapcu 1971. godine, završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu i MBA studije po programu Univerziteta institut Kurt Boš (Bosć) iz Švajcarske.

Deo je tima Telekoma Srbija od osnivanja kompanije 1997. godine, sa manjim prekidima u periodu kada je radio i profesionalno se usavršavao u Švedskoj i Nemačkoj.

U Telekomu Srbija, Lučić je, između ostalog obavljao važne poslove na mestu direktora Mobilne telefonije Srbije od 2003. i direktora Direkcije za komercijalne poslove od 2008. godine, a na mesto generalnog direktora Telekoma Srbija dolazi sa pozicije izvršnog direktora M:tel Crna Gora i pozicije koordinatora za internet i multimediju Telekom Srbija grupe,navodi se.

Lučić je na mestu generalnog direktora nasledio Predraga Ćulibrka, koji je tu funkciju obavljao duže od osam godina, zaključuje se u saopštenju Telekoma Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.