U trendu

Za mala i srednja preduzeća ponovo Digitalna akademija CDT PKS

BEOGRAD – Vlasnicima i menadžerima malih i srednjih preduzeća, koji žele da unaprede znanja i veštine iz domena digitalne transformacije, ponovo je na raspolaganju Digitalna akademija Centra za digitalnu transformaciju PKS (CDT PKS) – inovirana i unapređena interaktivna platforma dizajnirana kao efikasna podrška privredi da unapredi dnevno poslovanje.

Kako je saopštila Privredna komora Srbije (PKS), digitalna akademija korisnicima nudi četiri programa: Osnove digitalne transformacije, Digitalni marketing, Poslovanje orijentisano ka korisniku i Poslovni modeli i inovacije, a u pripremi su i tri nova – Poslovni procesi, Veštačka inteligencija i Blockćain.

Programi sadrže video predavanja, materijale za čitanje, testove za evaluaciju stepena znanja korisnika, kao i sertifikat o završenom programu.

Kroz programe Digitalne akademije do sada je prošlo više od 300 korisnika, koji stečeno znanje sa velikim uspehom primenjuju u poslovanju.

U ponudi CDT PKS je i nova usluga, portal Digitalni privredni vodič.

Ovaj sajt namenjen je privrednicima i kompanijama kako bi im omogućio brzo i kvalitetno predstavljanje najširoj publici, lako pronalaženje novih poslovnih partnera i efikasno poboljšanje poslovanja.

Upisom na portal kompanije dobijaju personalizovanu stranu na sajtu na srpskom i engleskom jeziku, jednu kompanijsku digitalnu vizit kartu, analizu vidljivosti na Google, brz pristup informacijama o firmi, proizvodima i uslugama, kao i druge benefite.

Takođe, među novim servisima je i platforma Valuator www.valuator.rs koja je značajno olakšala proces nabavke svim korisnicima.

Prednost je što se svi zahtevi i pristigle ponude nalaze na jednom mestu, a korisnik ima uvid u statistiku i analitiku pristiglih ponuda. Umesto da se svakom dobavljaču ponaosob šalju zahtevi, korisnik šalje jedan zahtev svim dobavljačima jednim klikom. Uz to, sve pristigle ponude povezane su sa poslatim zahtevom i nalaze se na jednom mestu, pa je upoređivanje cena i uslova neuporedivo lakše.

Platforma Valuator je prvenstveno namenjena vlasnicima i direktorima u preduzećima koja omugućava monitoring u procesu nabavke, kao i upravljanjem budžetom, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar