U trendu

Zaječarsko pivo ponelo priznanje „Miljenik potrošača“

BEOGRAD – „Zaječarsko“, brend kompanije Hajneken Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno već 12 godina organizuje udruženje Moja Srbija uz podršku Grada Beograda, saopštio je Hajneken.

Dodaje se da je ovo priznanje koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, danas zvanično uručeno predstavnicima kompanije u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Zaječarsko pivo je brend koji čuva svoju dugu tradiciju, zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i originalnoj recepturi, simbol je timočkog kraja i istočne Srbije, ali i svih potrošača širom zemlje koji su mu verni decenijama unazad zbog jedinstvenog identiteta, ističe Hajneken Srbija.

Podseća se da je prepoznatljivo po svojoj crvenoj etiketi, očuvanju ćiriličnog pisma na ambalaži i jedinstvenom ukusu.

Zahvaljujući prepoznatljivoj gorčini, zlatnoj boji i osvežavajućem ukusu, Zaječarsko pivo postalo je omiljeni izbor potrošača širom Srbije, ali i regiona, navodi Hajneken.

„Zaječarsko pivo je autentičan domaći proizvod i biser istočne Srbije koji poštuje i neguje tradiciju. Veliko nam je zadovoljstvo što su nam potrošači u Srbiji ukazali poverenje i zahvaljujući njima je naš brend poneo priznanje ‘Miljenik potrošača'“, istakla je brend menadžer u kompaniji Hajneken Srbija Tamara Pajević.

Ona je naglasila kako kompanija ulaže napore da održi nivo kvaliteta ovog brenda.

„Veliki rad i posvećenost tima na očuvanju autentičnosti i recepture ovog piva omogućili su da Zaječarsko više puta bude dobitnik nagrade potrošača za omiljeno pivo u Srbiji. U godinama koje su pred nama, nastavićemo da negujemo kvalitet i nastojati da opravdamo poverenje i priznanje koje nam je dato“, izjavila je Pajevićeva prilikom svečanog uručenja priznanja.

Društveno odgovorno i održivo poslovanje, duboko je ukorenjeno u sve korporativne i brend aktivnosti kompanije Hajneken Srbija, a samo kroz Zaječarsko brend, tokom izazovne godine koja je za nama realizovane su mnogobrojne aktivnosti, navvodi Hajneken.

Precizira da je u saradnji sa Bankom hrane, zajedno sa potrošačima Zaječarskog piva donirano 100.000 obroka za ugrožene građane Srbije, a akciji su se pridružili i zaposleni u kompaniji koji su donirali hranu.

Da brend Zaječarsko prepoznaje i čuva tradiciju i kulturno nasleđe, svedoči i projekat oživljavanja kulturne baštine juga Srbije s ciljem razvoja i podizanja svesti u javnosti o bogatstvu ovog dela naše zemlje, saopštava kompoanija Hajneken Srbija.

Kompanija najvljuje plan da ovog leta u saradnji sa Udruženjem za negovanje tradicije „Višnja“ izgradi Zanatski centar u Nišu, koji će pored radionica obuhvatiti i centar za obuku i prekvalifikaciju zanatlija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.