U trendu

Završen kružni tok u Kamenici pre roka

NOVI SAD – Kružna raskrsnica u Sremskoj Kamenici koja vodi ka institutima, centru grada i ka Centru za policijsku obuku u Kamenici, završena je pre roka, a radovi su vredni 90 miliona dinara.

Rekosntruisanu raskrsnicu danas je posetio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

„Građani Sremske Kamenice zahtevali su da uradimo ovu raskrsnicu i završili smo je pre roka, zajedno sa prijateljima iz Pokrajinske vlade. Projekat je vredan 90 miliona dinara, a nastavićemo da ulažemo u infrastrukturu ka Institutima“, izjavio je Vučević.

Prema njegovim rečima, biće urađena saobraćajnica prema Institutima, pešačka staza i rekonstruisan jedan od parkinga kod Instituta. Osim toga, on je najavio da će biti nastavljeno ulaganje u insfrastrukturu na teritoriji Sremske Kamenice.

„Nadam se da ćemo krajem leta ili početkom jeseni, ako ne bude nekih problema u vezi sa Zakonom o javnim nabavkama, početi pet kilometara vodovodne i kanalizacione mreže za Bocke… Grad će obezebediti novac u rebalansu budžeta za početak radova, a dobićemo i deo novca iz Pokrajine, preko sekretariajta za poljoprivredu i vodoprivredu“, rekao je Vučević.

On je najavio i da će krenuti u projektovanje kanalizacione mreže za Popovicu i Paragovo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.