U trendu

Ziđin donira rizlu za posipanje atarskih puteva

BOR – Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i direktor kompanije Srbija Ziđin Koper (Serbia Zijin Copper za ljudske resurse Džaoi Huang (Zhaoyi Huang) potpisali su ugovor o donaciji 5.000 kubnih metara materijala za nasipanje atarskih i nekategorisanih puteva u borskim selima, saopštila je danas kompanije Srbija Ziđin Koper.

Ovo će biti druga donacija rizle ove kineske kompanije za nasipanje puteva kojima meštani borskih sela dolaze do svojih imanja, a njena vrednost je nešto manje od šest miliona dinara.
„U prethodna četiri meseca smo nasulii 5.000 kubnih metara rizle u selima, a u narednih mesec dana ćemo na atarskim i nekategorisanim putevima nasuti još toliko iz donacije za koju smo danas potpisali ugovor“, rekao je Milikić.

Dodao je da se saradnja Ziđina i grada Bora se nastavlja i podsetio da je ova kompanija i prošle godine donirala oko 10.000 kubnih metara rizle.

Naveo je i da je u toku realizacija nekoliko projekata kojima će se popraviti kvalitet života građana Bora i okolnih sela.
„Uveliko se radi na pripremi sistema za preradu otpadnih voda na jezeru „Robule“, koji će kada bude završen pripasti gradu Boru“, rekao Milikić.

Direktor Srbija Ziđin Koper za ljudske resurse Džaoi Huang je rekao da će ova kompanija nastaviti da pomaže gradu Boru i da će ostati posvećena razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje.

„Daćemo sve od sebe da pokažemo društvenu odgovornost. Sa Boranima i gradskom upravom ćemo da razvijamo Bor kao savesna i društveno odgovorna kompanija“, rekao je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.