U trendu

Goati (PUPS): Međugeneracijska solidarnost potrebnija više nego ikada

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) Vladimir Goati je, u razgovoru sa građanima Beograda, kazao da je međugeneracijska solidarnost danas potrebnija više nego ikada.

„Potrebno nam je međusobno razumevanje najmlađih i najstarijih i to ne samo deklarativno – u priči i velikim rečima, već praktično, ovde i sada – na delu!“, kazao je on, prilikom razgovora sa građanima Beograda, saopštio je PUPS.

U saopštenju piše da je posebnu pažnju izazvao susret Goatija, inače predsednika beogradskog odbora PUPS  sa grupom građana koji danas slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru.

U akciji PUPS „Prolećni vikendi sa Beograđanima“ aktivisti stranke su u svih 17 beogradskih opština imali susrete sa građanima.

Razgovaralo se sa građanima Novog Beograda, Starog grada, Vračara, Zvezdare, Palilule, Savskog venca, Voždovca, Rakovice, Barajeva, Grocke, Zemuna, Čukarice, Surčina…

U razgovorima su učestvovali i potpredsednici PUPS Vladan Đukić, Risto Kostov i Ružica Belanović, ujedno i predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda i član Izvršnog odbora Mira Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.