Goati (PUPS): Penzije moraju da prate plate, puna podrška listi oko SNS

 Predsednik gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda (PUPS) Vladimir Goati izjavio je danas da je stav te stranke „da penzije prate plate, nema valjanu alternatvu“.

Kako je saopšteno iz PUPS, Goati je u razgovoru sa građanima Beograda istakao da se ta stranka, na čelu sa njenim predsednikom Milanom Krkobabićem, „zalaže za pravednu preraspodelu narodnih para“.

„A to znači zalaganje za osnovni vrednosni stav PUPS – 3P: da penzije prate plate, za 13. penziju za penzionere sa najmanjim primanjima i socijalnu garantovanu penziju ne manju od 100 evra za sve starije od 65 godina koji ne ispunjavaju uslove za penziju“, rekao je Goati.

U saopštenju se ističe da su aktivisti PUPS predvođeni Vladimirom Goatiem i predsednicom Ženske mreže PUPS Mirom Jovanović, razgovarali sa građanima u više beogradskih opština,  prilikom istakli da je podrška listi broj 1 na izborima 17. decembra „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane“ istovremeno i „bezrezervna podrška sigurnim i redovnim penzijama“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.