U trendu

Gođevac (SSP): Šapić da objasni da li je Apotekarska ustanova Beograd već prodata privatniku

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Gođevac pozvala je danas predsednika Privremenog organa grada Beograda Aleksandra Šapića da objasni da li je Apotekarska ustanova Beograd „obećana ili već prodata privatniku“.

„Aleksandar Šapić treba da objasni da li je tačno da je Apotekarska ustanova Beograd početkom juna obećana ili već prodata privatniku, kao što se već uveliko špekuliše u farmaceutskim krugovima“, rekla je Gođevac u pisanoj izjavi.

Gođevac je ocenila da je pod vlašću Srpske napredne stranke (SNS) ta beogradska ustanova „bačena na kolena, da bi danas bila nelikvidna, plate se ne isplaćuju i u dugovima je“, kao i da „sve liči na ‘dobru’ priliku za jeftinu kupovinu“.

„Ako je tačno da je izvršena prodaja, postavlja se pitanje u kom postupku i na koji način. Ako nije izvršena prodaja, rukovodioci i Aleksandar Šapić moraju pod hitno da objasne zaposlenima i građanima Beograda šta preduzimaju da se sunovrat zaustavi, spreči krah i sačuvaju poslovi zaposlenih, ali i da budu sigurni da će nakon smene ove bahate vlasti na slobodnim izborima, koja sve pred sobom uništava, odgovarati pred nezavisnim sudovima“, zaključila je Gođevac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.