Kovačević (Nova D2SP): Uskoro ćemo videti ko je od opozicije u politici zbog novca

Predsednik stranke Nova- Da se struka pita (Nova D2SP) Vladimir Kovačević izjavio je danas da se u medijima stvara atmosfera da opozicija treba da prihvati poslaničke mandate uprkos izbornoj krađi, te najavio da će se narednih nedelja razumeti ko je upolitici samo zbog novca.

Dodao je da objašnjenja kako su to „krvavo zasluženi mandati“ i da „nema šta da se vraća, oni su ukrali, a mi osvojili“, ništa ne znače u konstatovanoj izbornoj krađi i pozivanju naroda da zbog toga izađe na ulice.

„Ovakva vrsta neprincipijelnosti i očigledne materijalne zainteresovanosti liste ‘Srbija protiv nasilja’ za poslaničke mandate omalovažava opozicione birače i ignoriše bistrinu zaključivanja“, naglasio je Kovačević.

Kako je naveo, ukoliko bi se prihvatili mandati u republičkoj skupštini na pokradenim izborima na svim nivoima, a insistiralo se na ponavljanju beogradskih izbora, koji bi mogli biti održani već na leto, to bi bio siguran i trajan izborni fijasko delimično združene opozicije.

„U narednim nedeljama, svakako ćemo razumeti ko je i zbog čega u politici, zbog novca ili zbog političke ideje i svog naroda kojem promenama želi da poveća šansu da živi bolje“, zaključio je Kovačević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.