U trendu

Lazović: Ustanimo protiv nasilja i živimo slobodno

Kopredsednik Zeleno-levog fronta i prvi na listi „Srbija protiv nasilja“ Radomir Lazović pozvao je građane da ustanu protiv nasilja koje je, kako je rekao, sveprisutno u našem društvu.

On je tokom posete Kruševcu rekao da je došao trenutak da se uspravimo, da ustanemo, da živimo i slobodno i dobro od svog rada i da vratimo osmeh na lice svih naših građana.

„Pod ovim nebom u Srbiji danas, nadvilo se nasilje, kakvo niko od nas u Srbiji, ne zaslužuje. Ova vlast vrši nasilje nad državom, nad institucijama, nad životnom sredinom, a što je najteže, vrši se nasilje nad životima ljudi, nad njihovim dostojanstvom, nad srećom njihove, odnosno, naše dece“, istakao je Lazović.

Dodao je da se građani ipak upravljaju i ustaju protiv tog nasilja i onog koje je izvršeno u Kruševcu, kada je napadnut Borko Stefanović, protiv medijskog blaćenja, protiv ucena i pritisaka na građane, ali i protiv nasilja nad našim glumcima i javnim ličnostima, koje napadaju zbog podrške ProGlasu.

„Zeleno-levi front i koalicija ‘Srbija protiv nasilja’ su ustali protiv nasilja nad medijskim sistemom i neće stati dok nacionalne frekvencije Pinku i Hepiju ne budu ukinute i svi zahtevi protesta Srbija protiv nasilja budu ispunjeni“, zaključio je Lazović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar