U trendu

Lekar ubijen sa više uboda nožem

Beživotno telo 67-godišnjeg lekara sa više ubodnih rana pronađeno je u jednom skopskom naselju, saopštili su danas tužilaštvo i policija.

U saopštenju tužilaštva u Skoplju se navodi da je dežurni tužilac obavio uviđaj u naselju Železara, gde je noćas pronađeno beživotno telo lekara sa više ubodnih rana.

Kako se navodi, „telo preminulog pronašao je njegov sin, a javni tužilac je izdao naredbu za obdukciju, kao i nalog za prikupljanje i analizu svih tragova pronađenih na licu mesta i obezbeđivanje snimaka sa video nadzora“.

Policiji je sinoć u 23.09 prijavljeno da je A.T. (67) iz tog grada pronađen u sopstvenom vozilu „kia“ skopskih registarskih oznaka, na parkingu ispred bivše klinike Železara, sa ubodnim ranama na telu.

Prema prijavi, telo lekara su pronašli njegovi sinovi, koji su počeli da ga traže jer se nije vratio kući sa posla.

„Lekar Hitne medicinske pomoći konstatovao je smrt, a po nalogu javnog tužioca telo preminulog poslato je na obdukciju“, piše u saopštenju skopske policije.

Pojedini mediji navode da je ubijeni lekar imao oridinaciju kao registrovani porodični lekar u poliklinici Železara i da je pronađen sa najmanje devet ubodnih rana i iskrvaren u svom automobilu.

„Nakon što su ga pronašli, sinovi su pozvali Hitnu pomoć i pokušali da dođu do Remedike, kao najbliže bolnice. Kada je stigla Hitna pomoć, lekari nisu mogli da pomognu kolegi i konstatovali su smrt“, objavila je Televizija Telma.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.