U trendu

Lipovac Tanasković: Nadam se da se neće bežati od demokratskih izbora u Narodnoj stranci

 Potpredsednica Narodne stranke Marina Lipovac Tanasković izjavila je danas da se nada da „neće biti bežanja“ od demokratskih izbora u stranci i da će se na Izbornoj skupštini, zakazanoj za 22. oktobar, birati između dva kandidata za predsednika stranke – Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića.

Lipovac Tanasković je za televiziju N1 rekla da se nada „da će u nedelju na Oplencu biti održana žurka povodom rođendana Miroslava Aleksića i da će se posle toga govoriti o Aleksićevom programu koji će predstaviti članovima“, saopštila je Narodna stranka.

„Iskreno se nadam da neće biti cepanja stranke, jer ako bi se to dogodilo, na dobitku bi bili samo neprijatelji i konkurencija“, rekla je Lipovac Tanasković.

Poslanica Narodne stranke je dodala da očekuje da će na skupštini 22. oktobra kandidati za predsednika stranke predložiti ljude i program, i navela da je važno da svi članovi stranke imaju pravo da biraju i da budu birani.

Istakla je da su podele u stranci „nametnute sa strane, jer niko ne želi jaku Narodnu stranku“.

Prema njenim rečima, odlukama koje su doneli stranački organi nije prekršen nijedan član Statuta Narodne stranke, kao i da „nikada niko nije imao nijednu primedbu na Statut“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar