U trendu

Marsenić (Novi DSS): Najbolje ići na nove izbore u Beogradu

Potpredsednik Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) Predrag Marsenić je danas izjavio da su prečišćavanje biračkog spiska i ravnopravno predstavljanje u medijima preduslovi za izlazak na eventualno ponovljene izbore u Beogradu.

On je za televiziju N1 rekao da bi najbolje bilo da na konstitutivnoj sednici Skupštine Grada Beograda niko ne napravi većinu i da se ide na nove izbore.

Marsenić je rekao da bi najgore bilo kada bi SNS napravila većinu uz pomoć „određenih preletača“ i pomenuo nosioca izborne liste „Mi – glas iz naroda“ za Beograd Aleksandra Jerkovića i „još jednu odbornicu“.

„Kad pogledate tog gospodina Jerkovića, vidite da on predstavlja sve ono što ne valja na političkoj seni – politički karijerizam bez pokrića i želja da se lični socijalni problemi rešavaju ulaskom u politiku“, ocenio je Marsenić.

Rekao je da se postavlja pitanje da li je svrsishodno izlaziti na izbore ako opozicija ne bi mogla da kontroliše birački spisak i ima ravnopravan tretman u medijima.

Na pitanje da li veruje u međunarodnu istragu decembarskih izbora, Marsenić je rekao da je Novi DSS protiv toga jer će „stranci uvek gledati svoje interese“.

Potpredsednik Novog DSS-a je rekao da će ta stranka nastaviti koaliciju sa POKS-om i boriti se „za odbranu Kosova i Metohije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar