U trendu

Miketić: Megalomanski planovi Vučića Srbiju vode u siguran bankrot

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić ocenio je danas da najavljeni „megalomanski“ planovi predsednika Srbije Aleksandra Vučiča i premijerke Ane Brnabić Srbiju vode u siguran bankrot. 

„Seli oni, dumali i na kraju smislili, da bace nov spektakl na sirotinju, da izbegnemo realnost, da se ne brinemo više za nezauzdano nasilje, neobuzdane šerife, nekontrolisane cene, nepobedivu kišu, nehumane uslove rada i nebezbednu decu – već da nam pomognu da mislimo pozitivno, zagledani napred u šljaštavu 2027. godinu na kineskoj tabli“, kazao je Miketić u pisanoj izjavi.

Miketić je ocenio da se u jučerašnjem obraćanju Vučića i Brnabić ništa nije čulo o političkoj i krivičnoj odgovornosti, niti o „streljanju u Mladenovcu“, kao ni o nastradalom dečaku i dedi u Bačkoj Palanci, niti o onome što je izvelo stotine hiljada ljudi na ulice u proteste „Srbija protiv nasilja“.  

„Ukratko, sinoć je predsednik pokušao da nas šibicari, i to, jedna ruka od 12 milijardi evra, dok tonemo u bankrot. I lični i društveni“, dodao je u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar