U trendu

Milivojević (DS): Predlog Save Manojlovića bio bi kažnjavanje građana Niša

Predlog lidera Pokreta Kreni – Promeni Save Manojlovića da odbornici iz redova opozicije ne uzmu mandate koje su osvojili na nedeljnim lokalnim izborima u Nišu, Novom Beogradu i Beogradu, zbog prekrajanja izborne volje i krivotvorenja rezultata u ovim gradovima i opštinama nije realan i predstavljao bi kažnjavanje građana koji su glasali za opoziciju, smatra funkcioner Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević.

On je za televiziju N1 rekao da je SNS, odnosno liste „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ i lista „Aleksadar Vučić – Novi Beogard sutra“ izgubila izbore i da je to potpuno jasno.

„Tačno znamo gde su i na kojim izbornim mestima rezultati krivotvoreni. Zato i neće da nam daju na uvid u materijal u Nišu“, istakao je Milivojević.

Dodao je da ako institucije ćute to predstavlja „ugnjetavanje prvade“ i da je to delo koje ne zastareva, kao i da ova vlast neće večno trajati.

Milivojević je naglasio i da je više nego jasno da Ruska strankla, koja je navodno tas na vagi u Nišu, nije manjinska stranka i da u tom gradu živi deset puta manje Rusa nego što je ova stranka osvojila glasova.

„Znamo i da je namerno izazvanom softverskom greškom ova stranka u Nišu osvojila 1,2 odsto glasova, a realno mnogo manje“, podvukao je Milivojević.

On je naglasio i da se ne bi pouzdao u građansku neposlušnost i da je teško naterati građane, na primer Inđije, u građansku neposlušnost.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.