U trendu

Moguća višesatna kašnjenja letova na beogradskom aerodromu zbog greške, MUP vrši pregled

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) naložilo je večeras vanredni pregled odlaznog terminala beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, usled greške u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika od strane nadležnih službi aerodroma, saopštila je kompanija „Er Srbija“ (Air Serbia).

Kompanija je navela da je, usled tog vanrednog pregleda, moguće da će doći do odstupanja u planiranom redu letenja u večerašnjem i jutarnjem talasu saobraćaja.

„Očekuje se da će pojedini letovi u jutarnjem talasu kasniti i do dva časa. Nadležne službe ‘Er Srbije’ u saradnji sa službama kompanije ‘Belgrejd erport’ preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja“, dodaje se u saopštenju.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je da je za putnike, čije su letovi pomereni za više od dva sata, obezbeđeno posluženje, dok se svi oni koji su izgubili svoje konekcije preusmeravaju na alternativne letove.

Za više informacija, uputili su putnike da pozovu Kontakt centar „Er Srbije“ na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili „Er Srbija“ stranice na društvenim mrežama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar