U trendu

Narodna stranka: Proglašena izborna lista ‘Narodna lista – ključ za pobedu’

  Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je večeras listu „Narodna lista – ključ za pobedu“, koalicije Narodne stranke, Nove Srbije Velimira Ilića i Pokreta „Živim za Srbiju“, za izbore za Skupštinu Beograda, zakazane za 2. jun.

Lista „Narodna lista – ključ za pobedu“ podneta je osma po redu.

Predsednik Narodne stranke i kandidat liste „Narodna lista – ključ za pobedu“ za gradonačelnika Beograda Vladimir Gajić pozvao je ranije danas Beograđane da glasaju za tu koaliciju, i najavio da će od ponedeljka krenuti u izbornu kampanju.

„Glavne teme naše koalicije u kampanji za beogradske izbore su borba protiv korupcije, saobraćaj, zagađenje i poboljšanje položaja ratnih veterana i ratnih vojnih invalida. Nadamo se da ćemo zaslužiti poverenje i glasove Beograđana. Svim konkurentima želimo sve najbolje u kampanji, neka bude kako će narod odlučiti“, rekao je Gajić novinarima posle podnošenja liste.

Gajić je istakao da je Narodna stranka bila ključ za pobedu opozicije u Beogradu i na decembarskim izborima i da bi „to trebalo prepoznati i prilikom glasanja na izborima 2. juna“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.