U trendu

Naslovne stane za sredu 8. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovni stranama današnjih izdanja najavljuju tekstove o izborima, o Kosovu, o drogi među osnovcima, o „muzeju OVK“ u Severnoj Makedoniji, o ratu u Izraelu.

ALO – Izjava ministra finansija Siniše Malog o srpskoj ekonomiji „Mali: Inflacija pala na 8,5 odsto“.

BLIC – „Blic TV“ analiza izborne trke „Dobro je da postoji prljav veš u kampanji“. Bliski istok: „Izrael u lovu na malog ‘Hitlera’ iz Gaze“.

VEČERNJE NOVOSTI – Sa Kosova: „Nova igra Prištine i Zapada oko ZSO“. Alarmantni podaci: „I osnovci zavisnici od droge!“, piše list.

DANAS – Proglas javnih ličnosti u Srbiji: „Ne želimo da živimo u zverinjaku od države“. Pismo nastavnika Ogledne osnove škole „Vladislav Ribnikar“ listu: „Naša moralna obaveza je da brinemo o preživeloj deci“.

INFORMER – „Srbija im je ‘zverinjak'“, list piše o konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen „ProGlas“ pred izbore 17. decembra, iza kojeg stoji grupa glumaca i intelektualaca.

KURIR – U tekstu „Moćno“ list piše o naoružanju Vojske Srbije. „Stravično“, o ratu Izraela i Hamasa u pojasu Gaze.

NOVA – Proglas javnih ličnosti „Za normalnu Srbiju, a ne za zverinjak“. List piše da se po čačanskim selima nudi besplatna kablovska TV na dve godine: „Meštani sumnjaju da ‘Telekom’ kupuje glasove za SNS“.

POLITIKA – Skandal u Severnoj Makedoniji: “ ‘Muzej OVK’ veliča ideju ‘Velike Albanije’ „. Direktorka Muzeja Jugoslavije Neda Knežević kaže u intervjuu: „Multimedijalni događaj za otvaranje obnovljenog zdanja“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o srpskoj ekonomiji u tekstu „BDP raste, inflacija brzo pada“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar