U trendu

Naslovne strane dnevnih novina za petak 13. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 13. oktobar, pišu o sukobu Izraela i Hamasa i potezima nekadašnjeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića nakon hapšenja zbog događaja u Banjskoj, a prenose i delove iz sinoćnog TV intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ALO – Sukob na Bliskom Istoku „Ulice su puste, živimo u strahu!“ Premijerka Ana Brnabić „Opozicija moli Hila da pomeri izbore“.

BLIC – O hapšenju Srbina u Francuskoj u tekstu „‘Srbin Braca mučio, ubijao i vodio šverc droge i oružja“. „Izbori 17. decambra“, iz intervjua Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI – „Gazu čeka konačan obračun“, piše list o sukobu Izreala i Hamasa. „Vučić prelomio: Srbija na izbore ide 17. decambra“.

DANAS – „Radoičić sklanja imovinu za slučaj da bude osuđen“, piše list. Policajac Goran Stamenković koji je jedini osuđen za rušenje u Hercegovačkoj navodi „Hrkalović me prisilila da priznam krivicu“.

NOVA – Poslanik Narodnog pokreta Srbije Borislav Novaković u intervjuu za list kaže „Vučić nas je vratio u devedesete i čeka nas socijalni bunt“. List prenosi izjavu ambasadora SAD Kristofera Hila „Voleo bih da Srbija shvati da je Kosovo nezavisno“ i odgovor poslanika Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute, koji je ambasadora upitao „A da narod Srbije prizna Teksas“.

INFORMER – „Ubićemo sve koji su u Hamasu“, premijer Izraela nema milosti. Automobili će se opet izvoziti, piše list u tekstu „Električna ‘panda’ iz Šumadije“.

KURIR – Sukob na Bliskom Istoku „Kiša raketa“. Neodgovorno ponašanje paljenjem strnjike „Opasno“.

SRPSKI TELEGRAF – Iz kriminalnog miljea „Korać maskiran gledao ubistvo Saleta Mutavog“. Premijerka tvrdi „Opozicija molila Hila da pomeri datum izbora“.

POLITIKA – „Raspisaću izbore za 17. decembar“, iz Vučićevog intervjua. O sukobu Izraela i Hamasa pod naslovom „Za SAD su Rusija, Iran i Hamas ‘Osovina zla'“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar