Naslovne strane za četvrtak 10. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 10. avgust, pišu o predloženim izmenama trajanja bolovanja i o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o novim ulaganjima.

ALO – „Beograd postaje centar sveta“, o projektima za „Ekspo 2027“ koje je najavio predsednik Srbije.

BLIC – „Zanatlije zaradjuju kao IT stručnjaci“ – u Srbiji majstora sve manje. Pod naslovom „Dosije bolovanje“ list piše kako će ubuduće izgledati odsustvovanje s posla iz zdravstvenih razloga.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ekspo diže gradjevinu i rast privrede“, o najavi predsednika Srbije o tme šta će se sve graditi u Beogradu. „Dovoljna pošteda za blaži infarkt“ – o najavljenim izmenama bolovanja.

DANAS – „Narodna stranka je autokratska, trpeo sam koliko sam mogao“, kaže bivši potpredsednik te partije Miroslav Aleksić. List piše o predstojećem protestu „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu: „Šetnja do Vlade Srbije, tema Bačka Palanka“.

INFORMER – List piše o novim projektima koje je predstavio Aleksandar Vučić u tekstu pod naslovom: „Ovako će izgledati Srbija 2027“.

KURIR – „Ekonomisti: Sve uloženo Srbiji će se višestruko vratiti, i ekonomski i politički“, o projektima za „Ekspo 2027“, koje je najavio Vučić.

NOVA – „Vučić će nas za svoje izborne bajke zadužiti još 12 milijardi evra“ – o najavi predsednika Srbije o novim objektima. „Vlast tajno prodala deo zemljišta Sajma ‘Beogradu na vodi'“, piše list.

POLITIKA – „Oko 20.000 ratara umešano u prevare sa subvencijama“, piše list. „Da li je zastareo sadržaj prosečne potrošačke korpe“ – o mesečnim potrebama domačinstava.

SRPSKI TELEGRAF – List predstavlja neke od novih projekata koje je Vučić najavio u tekstu pod naslovom: „Ovo je novo lice Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.