Naslovne strane za četvrtak 11. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o mogućem ponavljanju izbora u Beogradu, o štrajku železnica u Nemačkoj i maloletnoj braći koja su pobegla iz Centra za socijalni rad.

ALO – Na naslovnoj strani vremenska prognoza za naredne dane „Još malo snega pa plus 15“.

BLIC – „Kako da prepoznate simptome tridemije“ o tri virusa. „Dečaci-ubice nestali bez traga“ o maloletnoj braći koja su pobegla iz Centra za socijalni rad.

VEČERNJE NOVOSTI – O štrajku železnica u Nemačkoj list piše „Nemačka na slepom koloseku“. „Đilas gubi novac ako bojkotuju Skupštinu“, tekst o dilemi liste „Srbija protiv nasilja“.

DANAS – „Kraj NIN-a kakvog smo znali, start novog nedeljnika“ o otkazima kolegijuma tog lista. Godišnjica neispunjenog obećanja o produženju porodiljskog odsustva „Hoće li najava Darije Kisić ikad postati stvarnost“.

INFORMER – „Srbija nije protektorat, ni Ruski, ali ni Nemački“,odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na spekulacije sa Zapada. O protestima poljoprivrednika u Nemačkoj „Nemačka u kolapsu“.

KURIR – „Stala cela Nemačka“, generalni štrajk poljoprivrednika u toj zemlji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić među 30 svetskih lidera u Davosu pod naslovom „Samo svoj“.

NOVA – „SNS i SPS hoće zajedno na ponovljene izbore u Beogradu“ o mogućem održavanju beogradskih izbora na proleće. „Vučić nije pouzdan partner, u EU nema mesta za Putinove sluge“ izjavio je predsednik Odbora za spoljne poslove Bundestaga Mihael Rot i intervjuu za list.

POLITIKA – „Prijateljstvo dokazujemo u teškim vremenima“ predsednik Aleksandar Vučić u poseti Ruskom domu. „Izrael se u Hagu brani od optužbe za genocid nad Palestincima“ o početku procesa pred Međunarodnim sudom pravde.

SRPSKI TELEGRAF – Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića prilikom posete Ruskom domu „Srbija svoj obraz nije pogazila“. „Vrati se Angela, sve ti je oprošteno“, list piše o protestima nezadovoljnih poljoprivrednika u Nemačkoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.