U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 15. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o hapšenju trojice kosovskih specijalaca, o situaciji na severu Kosova i o predstojećim protestu „Srbija protiv nasilja“.

ALO – „Sprečen napad terorista!“, o hapšenju trojice kosovskih specijalaca za koje srpske vlasti navode da su naoružani prešli administrativnu liniju.

BLIC – „Kurtijevi policajci uhapšeni kod Raške“, o hapšenju trojice pripadnike kosovske policije. List objavljuju dodatak „Obrazovanje“ o upisu na fakultete.

VEČERNJE NOVOSTI – O umrežavanju zdravstvenog sistema list piše pod naslovom: „Po dijagnozu u bilo koji grad“. „Uhapšena trojica Kurtijevih terorista“, o akciji srpske policije.

DANAS – „Ili će stati nasilje ili staje Srbije“, o sedmom protestu „Srbija protiv nasilja“. „Ističe rok trajanja Srpskoj listi?“, o situaciji na severu Kosova.

INFORMER – „Kurtijevi teroristi uhapšeni u Srbiji!“, list piše o hapšenju trojice pripadnika kosovskih specijalnih snaga na teritoriji opštine Raška.

KURIR – „Izašao iz ilegale“, o pojavljivanju Marka Miloševića, sina bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, nakon više od 20 godina u ilegali, na otkrivanju spomenika Slobodanu Miloševiću u Moskvi.

NOVA – „Srbi više ne veruju ni Vučiću ni Kurtiju“, o situaciji na severu Kosova. List piše da je sedmi protest „Srbija protiv nasilja“ zakazan za subotu.

POLITIKA – List piše da je policija Srbije uhapsila trojicu kosovskih policajaca u tekstu pod naslovom: „Albanski teroristi uhapšeni kod Raške“. List prenosi izjavu predsednika Srbije – „Vučić: Kurti prešao Rubikom, želi rat po svaku cenu“.

SRPSKI TELEGRAF – „Kurtijevi specijalci pohapšeni s automatima i specijalnim telefonima“, o hapšenju trojice pripadnika kosovskih specijalnih jedinica u opštini Raška.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar