U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 17. avgust 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 17. avgust 2023. godine pišu o početku školske godine, odnosu Zapada prema Srbiji i regionu, o izborima u 2024. godini, tragediji u Gradačcu i drugim temama.

ALO – „Žene, udrite nasilnika“, razgovor sa Milicom Živković koja je prebila manijaka. „Monstruma sahranjuju na tajnoj lokaciji“, o ubici iz Gradačca.

BLIC – „Neki đaci sa mobilnim, neki bez njih“, o tome da nema jedinstvene odluke na nivou cele Srbije, već svaka škola odlučuje sama za sebe. „Hrvati skresali cene, ali zato i kečap naplaćuju“, o letovanju na hrvatskom primorju.

VEČERNJE NOVOSTI – O navodima da Berlin želi da preuzme ključnu ulogu u regionu Zapadnog Balkana u tekstu „Nemačka preko RS pokazuje mišiće“. „Oko Kurtija 38 savetnika i sto afera“, piše list o saradnicima kosovskog premijera.

DANAS – Poslanik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković u izjavi za list navodi „Telekom sponzor albuma Karleuše“. „Vučić uređuje domaće, pa ne stiže da se bavi stranim medijima“, o pisanjima zapadnih medija o predsedniku Srbije.

NOVA – „Osim Beograda, SNS može da izgubi Niš, Novi Sad i Čačak“, navodi list. O bankrotu beogradske bolnice „Biocell“ u tekstu „Bankrot došao preko noći, zaposleni ostali bez plate“.

INFORMER – „Aljbin Kurti šef narko-kartela“, o hapšenju gradskog fukcionera iz Prištine sa drogom. „Nermin me pretukao zbog večere“, detalji iskaza Nizame Hećimović žene ubijene u Gradačcu.

KURIR – „Stašno“, o ubistvima u Gradačcu. „Banjanje“, o divljoj Sirčanskoj banji.

SRPSKI TELEGRAF – Tvrdnje bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović kojoj se sudi „Dijana otkrila veze Sente i mafije“. O heroju iz Gradačca Nedimu Pamukoviću „Primio metak da spase sestri život“.

POLITIKA – Odbornik Zeleno-levog fronta u Skupštini Beograda Dobrica Veselinović kaže „Više smo puta u medijima tražili izbore u Beogradu“. „Kineski ministar iz Moskve upozorava Zapad“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar